Minestronesuppemed Tulip Pulled Pork

Minestronesuppemed Tulip Pulled Pork

  • 36 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 200 g Gulrot
  • 100 g Bladselleri
  • 100 g Løk
  • 2 fed Hvitløk
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 L. Grønnsaksbuljong
  • 1 stk. Laurbærblad
  • 50 g Friske grønne bønner
  • 100 g Hvite bønner i saltlake
  • 100 g Pasta
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 bunt Frisk basilikum
  • 100 g Røde Kidneybønner
  • 1 ss Oregano

Fremgangsmåte

Trekk Tulip Pulled Pork i 15 minutter i kokende vann.

Kok pasta i en egen kjele. 

Varm oljen i gryta, fres grønsaker i oljen, når de er blanke ha i urtene, ha så i kraften, de hakkede tomatene og laurbærbladet og kok opp.

La det små koke i 10 minutter. Bland i den kokte pastaen og revet Tulip Pulled Pork kjøtt, server. 

Produkter