Flaming Pulled Porkmed bakte rotfrukter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Flaming Pulled Porkmed bakte rotfrukter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 250 g Pastinakk
  • 250 g Persillerot
  • 250 g Gulrot
  • 2 ts. Havsalt
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 stk. Fennikel
  • 4 stilk Frisk timian
  • 4 stk Tacoskjell

Fremgangsmåte

Pulled Pork tilberedes etter anvisning på emballasjen.

Skrell gulrøtter og skjær i grove stykker. Kokes i rikelig og saltet vann 4-5 min.

Hell vannet av gulrøttene og la dem avdampe litt for å så vende de i olje og salt.

Bakes 10 min. i ovnen ved 225 °C. Fennikel skylles og skjæres i åtte deler. 

Ta gulrøttene ut av ovnen, vend i fennikel og stek i ytterligere 5 min.

Server de lune rotfruktene med et dryss frisk timian sammen med Pulled Pork og tomatsalsa.


Tips og triks

I stedet for tomatsalsa kan du lage din egen rødvinsharissa.

Rødvins Harissa
Hakk rødløk og hvitløk og rens paprikaen for stilk og kjerne.

Surr rødløk, hvitløk, rød paprika og chili i olivenoljen.

Tilsett tomatpure, spisskummen, pepper, rødvin, soya og tomater.

Resten tilsettes og reduseres inntil halvparten.

Massen blandes grundig og smakes evt. til med litt sitronsaft og settes kjølig.

Produkter