

Flaming Pulled Porkmed bakte rotfrukter og tomatsalsa eller rødvinsharissa
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 250 g Pastinakk
- 250 g Persillerot
- 250 g Gulrot
- 2 ts. Havsalt
- 2 ss Olivenolje
- 1 stk. Fennikel
- 4 stilk Frisk timian
- 4 stk Tacoskjell
Fremgangsmåte
Pulled Pork tilberedes etter anvisning på emballasjen.
Skrell gulrøtter og skjær i grove stykker. Kokes i rikelig og saltet vann 4-5 min.
Hell vannet av gulrøttene og la dem avdampe litt for å så vende de i olje og salt.
Bakes 10 min. i ovnen ved 225 °C. Fennikel skylles og skjæres i åtte deler.
Ta gulrøttene ut av ovnen, vend i fennikel og stek i ytterligere 5 min.
Server de lune rotfruktene med et dryss frisk timian sammen med Pulled Pork og tomatsalsa.
Tips og triks
I stedet for tomatsalsa kan du lage din egen rødvinsharissa.
Rødvins Harissa
Hakk rødløk og hvitløk og rens paprikaen for stilk og kjerne.
Surr rødløk, hvitløk, rød paprika og chili i olivenoljen.
Tilsett tomatpure, spisskummen, pepper, rødvin, soya og tomater.
Resten tilsettes og reduseres inntil halvparten.
Massen blandes grundig og smakes evt. til med litt sitronsaft og settes kjølig.