Ertesuppe med Tulip Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ertesuppe med Tulip Pulled Pork

  • 36 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 200 g Gule erter
  • 100 g Løk
  • 100 g Gulrot
  • 100 g Bladselleri
  • 2 ts. Tørket timian
Print oppskrift

Fremgangsmåte

ERTER:

Legg erter i bløt dagen før.

Hell av vannet, fyll opp nytt vann og kok opp, skum av, ha så i grønnsakene og kok i 2 timer.

 

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

SERVERING:

Ha det revne Tulip kjøttet i suppen, smak til med salt og pepper.

Servers med flatbrød.

Har man veldig dårlig tid, kjøp en pose med ertesuppe, kok opp å ha i varm, revet Tulip Pulled Pork.