Enchiladamed Tulip Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Enchiladamed Tulip Pulled Pork

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Pulled pork
  • 8 stk Tortillalefser
  • 6 dl Revet ost
  • 3 dl Ostesaus
  • 1 stk Vårløk
  • 1 beger Rømme
  • 3 dl Salsasaus
  • Nachochips
  • 4 stk Tomater
  • 1 stk Rødløk
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • Olje
  • Frisk Timian
  • Salt og pepper
  • Guacamole
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Riv Tulip Pulled Pork fra hverandre og ha i en ildfast form, stek i ca 15 minutter, bland i den hjemmelagede salsaen. Fyll i lefser med litt revet ost, ha de fylte lefsene i en form, legg over ostesaus og litt revet ost, stekes på 200 grader til osten er gratinert, serves med salsa, rømme, guacamole og nachochips.

 

Hjemmelaget salsa:

Finhakk tomater, løk og hvitløk, og bland med olje og smak til med salt og pepper.

 

Guacamole:

2 avokadoer

Litt limesaft

1 hvitløksfedd

1/2 chili

1/2 rødløk

Fersk koriander

Salt og pepper

 


Tips og triks

Her kan du også byttet ut pulled pork til pulled chicken om ønskelig. 

Produkter