BourguignonPulled Pork a la Bourguignon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

BourguignonPulled Pork a la Bourguignon

  • 55 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 4 stk. Potet (bake)
  • 100 g Smør, usaltet
  • 1 dl. Helmelk
  • 10 g Muskatnøtt (hel)
  • 2 ss Havsalt
  • 4 knivsodd Sort pepper
  • 0,25 bunt Persille
  • 25 g Smør, saltet
  • 100 g Bacon i skiver, rå
  • 250 g Perleløk
  • 250 g Frisk champignon
  • 2 dl. Rødvin
  • 1 dl. Vann
  • 1 ss Maisstivelse
  • 4 stilk Frisk timian
Print oppskrift

Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og skjær i grove terninger.

 

BOURGUIGNON:

Skrell potetene og skjær dem i små terninger. Kok potetene godt. Hell av vannet og la potetterningene dempes i 30 sekunder innen de legges tilbake i gryten.

Pisk smør gradvis med en håndmikser og tilsett helmelk. Smak til mosen med revet muskat, salt og sort pepper. Strø over med persille.

La smør bruse opp i bunnen av en gryte, stek bacon i grove strimler og tilsett etter 2 min. skrelt perleløk og champignon. Stek ca. 5 min. under omrøring.

Tilsett vin, stekesjy og vann. La retten småkoke i ca. 5 min. og tilsett Pulled Pork i terninger.

Kokes i ytterligere 5 min og jevn retten.

Server smørpisket mos med Pulled Pork a la Bourguignon, overstrødd med frisk timian.

 


Tips og triks

Hvis du ønsker ekstra grønt i retten kan du vende inn litt frisk grønnkål eller snitt savoykål rett før servering.