Blingsmed Tulip Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Blingsmed Tulip Pulled Pork

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,5 stk. Godt brød
  • 100 g Ruccolasalat
  • 1 stk. Eple
  • 150 g Blåmuggost
  • 100 g Honning
  • 20 g Smør, saltet

Fremgangsmåte

Varm Tulip Pulled Pork i vann, i ca 15 minutter, klipp opp posen og riv kjøttet fra hverandre.

Rist brødskivene i en tørr stekepanne eller i ovnen, smør på godt  smør, legg på Rucculasalaten, skjær og leg på tynne saftige epleskiver, lun blåmuggost oppå der.

Topp med lun Tulip Pulled Pork, og strø honning over til slutt. 

Produkter