Blingsmed Pulled Pork

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Blingsmed Pulled Pork

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,5 stk. Godt brød
  • 100 g Ruccolasalat
  • 1 stk. Eple
  • 150 g Blåmuggost
  • 100 g Honning
  • 20 g Smør, saltet
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Pulled Pork:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

Blings:

Rist brødskivene i en tørr stekepanne eller i ovnen.

Smør skivene godt med smør. Skjær tynne epleskiver og topp skivene med rucculasalaten, epleskiver og lun blåmuggost.

Topp brødskivene med lun Pulled Pork, og strø honning over til slutt.