Tapasrettermed tre typer Tulip klokksalami
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip peppersalami 125g
- 1 pakke Tulip dansk salami 125g
- 1 pakke Tulip Cheddar & Chili salami 125g
- 225 g Blåmuggost
- 225 g Brie
- 1 pakke Mozzarella
- 3-4 pakker Ulike typer kjeks
- 100 g Marinerte grønne oliven
- 200 g Potetsalat
- 1 bolle Eggerøre
- 8 stk Småpoteter
- 2 stk Portobellosopp
- 1 stk Bifftomat
- 1 stk Baguett i skiver
- 1 stk Rødt eple
Fremgangsmåte
Portobellosopp med Tulip dansk salami
Fyll Portebellosoppen med litt brie og litt blåmuggost, legg over strimlet Tulip salami, stek i ca 10 minutter i ovnen, til salamien er sprø og osten er smeltet.
Småpotet med Tulip cheddar & Chili salami
Kok småpotetene i 10 minutter, avkjøl, vend potetene i olje med salt og friske urter, legg Tulip Cheddar & Chili salami rundt, fest med tannstikker, bak i ovnene i ca 10 minutter, til salamien er sprø.
Baguett med Tulip peppersalami og rødbethummus
Skjær baguetter i skiver, legg på rødbethummus, epleskiver og Tulip peppersalami.
Bifftomat med Tulip Cheddar & Chili salami
Lag snitt i bifftomaten slik at du får satt ned Tulip Cheddar & Chili salami og mozzarella i annenhver lomme, pensle med pesto og stek i ca 10 minutter, til osten smelter.
Legg alt på fat, legg stabler med alle tre Tulip salamiene så gjestene kan forsyne seg med mer mat, når de ønsker det. Sett fram potetsalat, eggerøre, 2-3 oster og 3-4 typer kjeks.