Tapasrettermed tre typer Tulip klokksalami

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapasrettermed tre typer Tulip klokksalami

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip peppersalami 125g
  • 1 pakke Tulip dansk salami 125g
  • 1 pakke Tulip Cheddar & Chili salami 125g
  • 225 g Blåmuggost
  • 225 g Brie
  • 1 pakke Mozzarella
  • 3-4 pakker Ulike typer kjeks
  • 100 g Marinerte grønne oliven
  • 200 g Potetsalat
  • 1 bolle Eggerøre
  • 8 stk Småpoteter
  • 2 stk Portobellosopp
  • 1 stk Bifftomat
  • 1 stk Baguett i skiver
  • 1 stk Rødt eple
Print oppskrift

Våre smaksrike klokkesalamier passer utmerket på tapasbordet. Her er et forslag på ulike småretter du kan lage. 


Fremgangsmåte

Portobellosopp med Tulip dansk salami

Fyll Portebellosoppen med litt brie og litt blåmuggost, legg over strimlet Tulip salami, stek i ca 10 minutter i ovnen, til salamien er sprø og osten er smeltet.

Småpotet med Tulip cheddar & Chili salami

Kok småpotetene i 10 minutter, avkjøl, vend potetene i olje med salt og friske urter, legg Tulip Cheddar & Chili salami rundt, fest med tannstikker, bak i ovnene i ca 10 minutter, til salamien er sprø.

Baguett med Tulip peppersalami og rødbethummus

Skjær baguetter i skiver, legg på rødbethummus, epleskiver og Tulip peppersalami.

Bifftomat med Tulip Cheddar & Chili salami

Lag snitt i bifftomaten slik at du får satt ned Tulip Cheddar & Chili salami og mozzarella i annenhver lomme, pensle med pesto og stek i ca 10 minutter, til osten smelter.

 

Legg alt på fat, legg stabler med alle tre Tulip salamiene så gjestene kan forsyne seg med mer mat, når de ønsker det. Sett fram potetsalat, eggerøre, 2-3 oster og 3-4 typer kjeks.

Produkter