"Pizzadyr" med hvitløkssalami

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

"Pizzadyr" med hvitløkssalami

  • 20 min
  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 g Tulip hvitløkssalami
  • 400 g pizzadeg
  • 40 g revet mozzarella
  • 140 g pizzasaus
  • 40 g revet gulost
  • 1 knippe fersk oregano
Print oppskrift

Minipizzaen er perfekt til barnebursdag, mellommåltid, i lunsjpakken eller som fredagskos. Bruk kreativiteten og form de små pizzaene som dyr, eller har du andre gøye ideer?


Fremgangsmåte

Skjær pizzadeigen i runde biter. De behøver ikke være så store. Form ørene på "pizzadyret" med litt overskuddsdeig.

Legg de så på et stekebrett.

Smør de runde stykkene med pizzasaus og legg på en skive hvitløkssalami og strø over mosarellaost. Lag værhår til "pizzadyret" med noen tykke strimler vanlig gulost. 

Stek deretter pizzaen ca 10 minutter. 

Når "pizzadyret" er ferdig lar du de avkjøle seg litt før du legger på 2 rosin som øyne. Her kan du også bruke oliven eller pepperkorn. 

Strø på oregano helt til slutt. 


Tips og triks

Bruk gjerne en pizzastein slik at du får skikkelig crispy bunn.

Dette er en fin rett å lage når du har litt rester igjen. 

Du kan fint erstatte hvitløkssalamien med Tulip Dansk Salami  

 

Hvitløkssalami

For de som er glade i den gode smaken

Tulip hvitløkssalami har en god og naturlig smak av hvitløk. Hvitløkssalamien er fremstilt på vår danske fabrikk etter stolte tradisjoner siden 1912. Råvarene er nøye valgt ut og kommer fra norske bønder.
Det finnes vel ikke noe bedre enn ferskt brød med hvitløkssalami.

Vel bekomme

Se produkt