Vodka pasta med hvitløkssalami

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Vodka pasta med hvitløkssalami

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip hvitløkssalami
  • 400 g pasta penne
  • 25 g smør
  • 1 stk gul løk
  • 3 stk hvitløksfedd
  • 4 ss vodka
  • 2 dl kremfløte
  • 3 ss Tomatpuré
  • salt og peppar
  • parmesan revet
  • grovhakket fersk basilikum
Print oppskrift

Kjært barn har mange navn - Pasta à la Vodka , Penne vodka , Penne alla vodka og vodkapasta  er noen av dem. I denne oppskriften har vi tilsatt Tulip hvitløkssalami for ekstra god smak! 


Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken

Varm smøret i en stekepanne på middels varme, tilsett løk og hvitløk og la det frese noen minutter. Tilsett vodkaen og la det koke opp i noen minutter før du tilsetter fløte, og tomatpuré.

La det koke forsiktig i 5 minutter under omrøring til sausen har tyknet. Smak deretter til med salt og pepper. Bland så i den kokte pastaen slik at det blander seg godt. 

Server med Tulip hvitløkssalami, hakket basilikum og revet parmesan.

 

Hvitløkssalami

For de som er glade i den gode smaken

Tulip hvitløkssalami har en god og naturlig smak av hvitløk. Hvitløkssalamien er fremstilt på vår danske fabrikk etter stolte tradisjoner siden 1912. Råvarene er nøye valgt ut og kommer fra norske bønder.
Det finnes vel ikke noe bedre enn ferskt brød med hvitløkssalami.

Vel bekomme