Pastasalat med Dansk Spekepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pastasalat med Dansk Spekepølse

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Dansk Spekepølse
  • 200 g Fullkornspasta, skruer
  • 1 stk Rød paprika
  • 1 stk Grønn paprika
  • 1 stk Gul paprika
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 stk Chili
  • 50 g Syltagurk
  • Olje
  • Salt og pepper
  • Fersk timian
  • Basilikum
Print oppskrift

En deilig pastasalat med Dansk Spekepølse. Salaten passer godt som mellommåltid, lunsj, en lett middag eller når du må bruke opp litt rester. 

Dansk Spekepølse gjenkjennes ved en rundt og krydret smak. 


Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakka, la den avkjøles når den er ferdigkokt.

Skjær Dansk Spekepølse i strimler, paprikaene i småbiter, finhakk syltet agurk og bland det sammen med pastaen.

Lag en dressing av hvitløk, chili, de friske urtene og litt salt og pepper. Ha alt i en bolle og kjør glatt med en stavmikser, vendes inn i salaten rett før servering. 


Tips og triks

Friske urter som ertespirer er fint som bordpynt og godt til salaten

Tulip Dansk Spekepølse 100G

Dansk Spekepølse

Dansk spekepølse er en dansk tradisjonell krydret spekepølse som gjenkjennes med en god smak og litt tykkere skiver. Spekepølsen er produsert med norsk kjøtt, tørket og røkt.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.