
Pastasalat med Dansk Spekepølse
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Dansk Spekepølse
- 200 g Fullkornspasta, skruer
- 1 stk Rød paprika
- 1 stk Grønn paprika
- 1 stk Gul paprika
- 1 fedd Hvitløk
- 1 stk Chili
- 50 g Syltagurk
- Olje
- Salt og pepper
- Fersk timian
- Basilikum
Fremgangsmåte
Kok pasta som anvist på pakka, la den avkjøles når den er ferdigkokt.
Skjær Dansk Spekepølse i strimler, paprikaene i småbiter, finhakk syltet agurk og bland det sammen med pastaen.
Lag en dressing av hvitløk, chili, de friske urtene og litt salt og pepper. Ha alt i en bolle og kjør glatt med en stavmikser, vendes inn i salaten rett før servering.
Tips og triks
Friske urter som ertespirer er fint som bordpynt og godt til salaten

Dansk Spekepølse
Dansk spekepølse er en dansk tradisjonell krydret spekepølse som gjenkjennes med en god smak og litt tykkere skiver. Spekepølsen er produsert med norsk kjøtt, tørket og røkt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.