Pai med Dansk Spekepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pai med Dansk Spekepølse

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Dansk Spekepølse
  • 5 stk Egg
  • 200 g Ost, revet
  • 100 g Sopp
  • 1 fedd Hvitløk
  • 100 g Vårløk
Paibunn
  • 200 g Smør
  • 300 g Hvetemel
  • 1 dl Vann
  • 0,5 ts Salt
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader. 

Smuldre sammen smør og mel, tilsett vann og salt og kna deigen til den er smidig, kan også kjøres i en kjøkkenmaskin. La deigen hvile i 30 minutter. Kjevle ut deigen til den er ca 3-4 mm tykk og kle i en paiform. Husk å få deigen godt opp på kanten. Deretter prikker du bunnen med en gaffel. Stek så bunnen i 15 minutter på 200 grader i varm ovn.

Imens bunnen steker deler du soppen i skiver, finhakker hvitløken og steker det sammen med litt olje og salt og pepper. 

Del vårløken i skiver.

Pisk eggene og ha i litt salt og pepper.

Når bunnen er stekt i 15 minutter tar du den ut og fyller den med stekt sopp, eggemasse, strø på Dansk Spekepølse, vårløk og topp det med revet ost.

Stekes så videre til den er ferdig, ca 20 minutter.

Tulip Dansk Spekepølse 100G

Dansk Spekepølse

Dansk spekepølse er en dansk tradisjonell krydret spekepølse som gjenkjennes med en god smak og litt tykkere skiver. Spekepølsen er produsert med norsk kjøtt, tørket og røkt.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.