
Påsmurte baguetter og chiabatta med Dansk Spekepølse
Ingredienser
- 2 pakker Dansk Spekepølse
- Kokte egg og eggerøre
- Gräddost og brie
- Rødløk
- Paprika
Fremgangsmåte
Kjøp inn litt forskjellige baguetter og chiabattaer,
Kok egg og lag eggerøre.
Hakk opp litt løk og paprika
Smør baguettene med smør og fyll i med Dansk Spekepølse.
Tips og triks
Her kan du fint bruke det tilbehøret du selv ønsker.

Dansk Spekepølse
Dansk spekepølse er en dansk tradisjonell krydret spekepølse som gjenkjennes med en god smak og litt tykkere skiver. Spekepølsen er produsert med norsk kjøtt, tørket og røkt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.