Påsmurte baguetter og chiabatta med Dansk Spekepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Påsmurte baguetter og chiabatta med Dansk Spekepølse

Ingredienser

  • 2 pakker Dansk Spekepølse
  • Kokte egg og eggerøre
  • Gräddost og brie
  • Rødløk
  • Paprika
Print oppskrift

Unn deg litt ekstra hygge og deilig smak i lunsjen, møtemat eller på tur. 

Dansk Spekepølse gjenkjennes med sin krydrede smak og litt tykkere skiver. Passer bra for store og små. 


Fremgangsmåte

Kjøp inn litt forskjellige baguetter og chiabattaer,

Kok egg og lag eggerøre. 

Hakk opp litt løk og paprika

Smør baguettene med smør og fyll i med Dansk Spekepølse.

 


Tips og triks

Her kan du fint bruke det tilbehøret du selv ønsker. 

Tulip Dansk Spekepølse 100G

Dansk Spekepølse

Dansk spekepølse er en dansk tradisjonell krydret spekepølse som gjenkjennes med en god smak og litt tykkere skiver. Spekepølsen er produsert med norsk kjøtt, tørket og røkt.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.