Hjemmelagde frikadellersmakfull og enkel oppskrift

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelagde frikadellersmakfull og enkel oppskrift

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekjøtt
  • 1 ss salt
  • 1 stk finrevet løk
  • 1 dl lettmelk
  • 2 ss hvetemel
  • 2 stk egg
  • 1 knivspiss sort pepper
  • 150 g smør, saltet
Print oppskrift

Har du litt ekstra med tid og vil prøve deg på hjemmelagde frikadeller?

Da er denne oppskriften svært enkel, men fortsatt veldig godt.

Har du ikke tid? Da bruker du selvfølgelig Tulip frikadeller med ditt favoritt tilbehør. 

 


Fremgangsmåte

Bland kjøttet sammen med salt og finrevet løk. Rør farsen sammen i ca 2 minutter. 

Tilsett melk og rør ytterlige 1 minutt. 

Dryss melet jevnt over farsen og rør det så 1 minutt igjen.

Tilsett egg og krydre med pepper. Rør deretter alt sammen i 2 minutter

La farsen stå på kjøl i 30 minutter før du former de og begynner stekingen.

Ved steking er det viktig å holde en jevn varme. ikke for varm, og ikke for kald. Det er viktig at frikadellene får en ordentlig stekeskorpe, uten at det er brent. Brukt mye smør eller olje ved steking. 

 

Tulip Frikadeller

Frikadeller

Så godt som hjemmelaget

Tulipfrikadeller er så godt som hjemmelaget!

Vi har nøye valgt ut råvarene og rørt dem til en velsmakende frikadelle-farse, deretter er frikadellene pannestekt slik at de får en god stekeskorpe. Med norsk kjøtt har vi tilberedt ferdigstekte frikadeller du enkelt kan varme og få et velsmakende måltid til lunsj, middag eller kanskje til matpakken.

Vel bekomme!

Se produkt