Frikadeller med kremet pasta,ternet bacon, sopp og fersk basilikum

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med kremet pasta,ternet bacon, sopp og fersk basilikum

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip frikadeller
  • 300 gram Tulip ternet bacon
  • 1 stk løk
  • 100 g sopp
  • 200 g fersk pasta
  • smør til steking
  • friske urter, gjerne basilikum
  • salt og pepper
Print oppskrift

Frikadellen forbinder mange med dansk matkultur, men faktisk nevnes den første gang i en romersk kokebok helt tilbake til år 0.

Her finner du en lekker rett med Tulip Frikadeller.

Denne er enkel og lage og kan fint tilberedes som en "one pot"

Vel bekomme!


Fremgangsmåte

Start med å frese ternet Tulip ternet bacon i litt smør.

Skjær opp løk og del soppen i biter, og ha det så oppi pannen med baconet. La det surre og blande seg godt.

Kok fersk pasta som anvist på pakken.

Har du stor stekepanne har du oppi frikadellene her og steker sammen med baconet, har du en liten panne steker du frikadellene der sammen med mye smør.

Deretter heller du fløte i pannen med bacon, løk og soppen. La det koke inn til en fin saus konsistens. Smak til med salt og pepper etter behov. Bland inn pastaen og strø over med fersk basilikum.


Tips og triks

Du kan fint bruke Tulip skivet bacon og dele opp den i biter.

 

Produkter