Ternet bacon og rosenkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ternet bacon og rosenkål

  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Tulip ternet bacon
  • 400 g Rosenkål, fersk
Print oppskrift

Klassisk tilbehør til ribbe og kalkun, men passer også utmerket til lutefisk, vilt og lam. 


Fremgangsmåte

Rens rosenkålen for stygg blader, kokes i lettsaltet vann, 2 minutter, avkjøles, deles i 2.

Stek Tulip ternet bacon i litt olje, ha i rosenkålene når baconet begynner å bli ferdig, stek sammen de siste minuttene, slik at rosenkålen får litt stekeskorpe og blir blandet godt med baconet

5707196238907_A1C1.png

Bacon Tern 2-pak

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.

Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.