Steinbitfilet Kyllingbacon og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Steinbitfilet Kyllingbacon og cherrytomater

  • 4 personer

Ingredienser

  • 360 g Tulip ternet kyllingbacon
  • 800 g steinbitfilet
  • 400 g cherrytomat
  • 2 stk sitroner
  • 1 fedd hvitløk
  • olje
  • salt og pepper
  • 2 ss fersk estragon, finhakket
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å dele fisken i åtte like biter, to til hver person, deretter krydrer du fisken med salt og pepper.

Legg cherrytomater i en ildfast form, ha på olje salt og finhakket hvitløk, dette skal bakes i ca 8-10 minutter på 200 grader.

Ternet Tulip Kyllingbacon stekes i en varm stekepanne med litt olje og etter 3-4 minutter blander du inn finhakket estragon.

Del sitroner i to, deretter grilles de i en varm panne.

Varm en stekepanne med litt olje og stek fisken 3-4 minutter på hver side, følg med så den ikke blir tørr.

Server nystekt steinbitfilet med de bakte cherrytomatene, masse Tulip Kyllingbacon med estragon i, sammen med grillet sitron.

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.