Steinbitfilet med ternet bacon, grillet sitron og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Steinbitfilet med ternet bacon, grillet sitron og cherrytomater

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip ternet bacon
  • 800 g steinbitfilet
  • 400 g cherrytomat
  • 2 stk sitroner
  • 1 fedd hvitløk
  • olje
  • salt og pepper
  • 2 ss fersk estragon, finhakket
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å dele fisken i åtte like biter, to til hver person, deretter krydrer du fisken med salt og pepper.

Legg cherrytomater i en ildfast form, ha på olje salt og finhakket hvitløk, dette skal bakes i ca 8-10 minutter på 200 grader.

Ternet Tulip bacon stekes i en varm stekepanne med litt olje og etter 3-4 minutter blander du inn finhakket estragon.

Del sitroner i to, deretter grilles de i en varm panne.

Varm en stekepanne med litt olje og stek fisken 3-4 minutter på hver side, følg med så den ikke blir tørr.

Server nystekt steinbitfilet med de bakte cherrytomatene, masse Tulip bacon med estragon i, sammen med grillet sitron.


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip tørrsaltet bacon

Produkter