Salatbowl med ternet kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salatbowl med ternet kyllingbacon

Ingredienser

  • 360 g Tulip ternet kyllingbacon
  • Olje, til steking
  • 100 g hvite bønner
  • 100 g edamame bønner
  • 100 g rødløk, i biter
  • 200 g avokado
  • 100 g granateple, kjerner
  • 150 g mango, i biter
  • 200 g cherrytomater, delt i to
  • 2 poser babyleaf salat
  • 2 stk hjertesalat, finsnittet
  • Brød eller baguetter
Print oppskrift

Denne salatbollen passer fint å serve til hverdag og fest. Med friske grønnsaker og Tulip ternet kyllingbacon er den både frisk og sunn. 

Venninnegjengen kommer til å spørre om oppskriften.


Fremgangsmåte

Vask og del all frukt og grønnsakene.

Stek ternet Tulip Kyllingbacon i varm stekepanne med litt olje.

Anrett babyleafsalat og hjertesalat i en stor bolle som du fordeler all toppingen over, serveres med deilige brød og baguetter til.

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.