
Salatbowl med ternet kyllingbacon
Ingredienser
- 360 g Tulip ternet kyllingbacon
- Olje, til steking
- 100 g hvite bønner
- 100 g edamame bønner
- 100 g rødløk, i biter
- 200 g avokado
- 100 g granateple, kjerner
- 150 g mango, i biter
- 200 g cherrytomater, delt i to
- 2 poser babyleaf salat
- 2 stk hjertesalat, finsnittet
- Brød eller baguetter
Fremgangsmåte
Vask og del all frukt og grønnsakene.
Stek ternet Tulip Kyllingbacon i varm stekepanne med litt olje.
Anrett babyleafsalat og hjertesalat i en stor bolle som du fordeler all toppingen over, serveres med deilige brød og baguetter til.

Kyllingbacon ternet
Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt
Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon.
Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.