Rødbetburger med Veggie bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbetburger med Veggie bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Tulip Veggie bacon
  • 4 stk Rødbetburger
  • 4 stk Hamburgerbrød
  • 4 porsjoner Søtpotet fries
  • 2 stk Avokado
  • 1 stk Løk i ringer
  • Aioli
  • Olje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Stek Tulip Veggie Bacon sprøtt, med litt olje i en varm stekepanne, ca 2 minutter på hver side, og hold det varmt. Stek rødbetburgerne som anvist på pakken. Varm burgerbrødene.

Smør burgerbunnen med aioli, legg på avokado i tynne skiver, så har du på rødbetburgeren og løkringer, topp det hele med 2 skiver sprøstekt Tulip Veggie Bacon og sett på burgerbrødet. Serveres med søtpotet fries og aioli.

Veggie Bacon

Veggie Bacon

Røkt over bøkeflis

Tulip Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon, og er laget på erter og potetprotein. Tulip Veggie bacon er uten tilsatt soya, og røkt over bøkeflis. Dette vegetariske produktet gir derfor en god smak av røkt og salt til dine favorittretter.

Bruk Tulip Veggie bacon som alminnelig bacon.  

Tulip Veggie bacon er 100% plantebasert, lagd av erter og potetprotein og røkt over bøkeflis.