Proteinrundstykker med ternet Kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Proteinrundstykker med ternet Kyllingbacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip ternet kyllingbacon
  • Olje
  • 1 boks Cottage cheese
  • 3 stk egg
  • 1 ts bakepulver
  • Salt
  • Timian, tørket
  • Linfrø
  • Gresskarkjerner
Print oppskrift

Prøv ut disse deilige proteinrundstykkene. Spis de til frokost, lunsj, mellommåltid, eller ta med deg på tur. 

Tulip Kyllingbacon, havregryn og cottage cheese gir deg et sunt og proteinfylt måltid.

 


Fremgangsmåte

Stek Tulip ternet kyllingbacon i litt olje og sett til avkjøling.

Bland sammen cottage cheese, havregryn, egg, bakepulver og en klype salt, kjøres med en stavmikser til nesten alle klumper er borte.

Bland i det stekte kyllingbaconet og finhakket timian.

Legges på bakepapir med en spiseskje, i passe store rundstykker, strø på linfrø og gresskarkjerner på toppen, stekes i 10-12 minutter på 200 grader.

Nydelig med smør og gräddost på.

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.