Proteinrundstykker med ternet baconlaget på havregryn og cottage cheese

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Proteinrundstykker med ternet baconlaget på havregryn og cottage cheese

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip ternet bacon
  • Olje
  • 1 boks Cottage cheese
  • 3 stk egg
  • 1 ts bakepulver
  • Salt
  • Timian, tørket
  • Linfrø
  • Gresskarkjerner
Print oppskrift

Prøv ut disse deilige proteinrundstykkene. Spis de til frokost, lunsj, mellommåltid, eller ta med deg på tur. 

Tulip ternet bacon, havregryn og cottage cheese gir deg et sunt og proteinfylt måltid.

 


Fremgangsmåte

Stek Tulip ternet bacon i litt olje og sett til avkjøling.

Bland sammen cottage cheese, havregryn, egg, bakepulver og en klype salt, kjøres med en stavmikser til nesten alle klumper er borte.

Bland i det stekte baconet og finhakket timian.

Legges på bakepapir med en spiseskje, i passe store rundstykker, strø på linfrø og gresskarkjerner på toppen, stekes i 10-12 minutter på 200 grader.

Nydelig med smør og gräddost på.


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip tørrsaltet bacon

Produkter