
Proteinrundstykker med ternet Kyllingbacon
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip ternet kyllingbacon
- Olje
- 1 boks Cottage cheese
- 3 stk egg
- 1 ts bakepulver
- Salt
- Timian, tørket
- Linfrø
- Gresskarkjerner
Fremgangsmåte
Stek Tulip ternet kyllingbacon i litt olje og sett til avkjøling.
Bland sammen cottage cheese, havregryn, egg, bakepulver og en klype salt, kjøres med en stavmikser til nesten alle klumper er borte.
Bland i det stekte kyllingbaconet og finhakket timian.
Legges på bakepapir med en spiseskje, i passe store rundstykker, strø på linfrø og gresskarkjerner på toppen, stekes i 10-12 minutter på 200 grader.
Nydelig med smør og gräddost på.

Kyllingbacon ternet
Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt
Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon.
Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.