
Pizza med ternet kyllingbacon
- 4 personer
Ingredienser
- 360 g Tulip ternet kyllingbacon
- 2-3 dl Pizzasaus
- 1 stk rød paprika
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk gul paprika
- 4-5 dl revet ost
- 100 g vårløk
- 25 g gjær
- 4 dl vann, lunkent
- 2 ss olje
- 0,5 ts salt
- 10 dl hvetemel
Fremgangsmåte
Pizzabunn: Rør gjæren ut i det lunkene vannet, tilsett olje, salt og hvetemel, kna deigen godt og la den heve i 45 minutter, eller til dobbel størrelse.
Stek ternet Tulip kyllingbacon
Kjevle ut til den dekker en langpanne, husk bakepapir under eller smøre brettet med olje.
Smør på pizzasaus, fordel paprikabiter over, legg på revet ost, topp med vårløk og stekt Tulip Kyllingbacon.
Stekes i varm ovn, 200 grader i ca 12-15 minutter.
Serveres gjerne med urtedressing.