Pizza med ternet kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med ternet kyllingbacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 360 g Tulip ternet kyllingbacon
  • 2-3 dl Pizzasaus
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 4-5 dl revet ost
  • 100 g vårløk
Pizzabunn
  • 25 g gjær
  • 4 dl vann, lunkent
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 10 dl hvetemel
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Pizzabunn: Rør gjæren ut i det lunkene vannet, tilsett olje, salt og hvetemel, kna deigen godt og la den heve i 45 minutter, eller til dobbel størrelse.

Stek ternet Tulip kyllingbacon

Kjevle ut til den dekker en langpanne, husk bakepapir under eller smøre brettet med olje.

Smør på pizzasaus, fordel paprikabiter over, legg på revet ost, topp med vårløk og stekt Tulip Kyllingbacon.

Stekes i varm ovn, 200 grader i ca 12-15 minutter.

Serveres gjerne med urtedressing.