

Pasta med ternet kyllingbacon og gratinert mozzarella
- 4 personer
Ingredienser
- 360 g Tulip ternet kyllingbacon
- 300 g pasta
- 300 g mozzarella
- 200 g cherrytomater
- Frisk basilikum eller andre urter
Fremgangsmåte
Varm opp ovnen på 200 grader.
Kok pasta som anvist på pakken
Stek ternet Tulip kyllingbacon i litt olje i en varm stekepanne.
Stek delte cherrytomater i en varm panne.
Legg den kokte pastaen i en ildfast form, legg på skiver med mozzarella over pasten og gratiner i varm ovn, etter 2-3 minutter er de ferdig, men følg godt med. Når de er ferdig, tas de ut og stekte tomater og Tulip kyllingbacon strøs over rett før servering.
Pynt gjerne med litt friske urteblader.
Tips og triks
Her kan du fint erstatte kyllingbacon med ternet Tulip bacon.