Pasta carbonara med bacon og torsk

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta carbonara med bacon og torsk

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Toskfilet
  • 250 g Tulip bacon
  • 500 g Tagliatelle
  • 2 fedd Hvitløk
  • 4 stk Egg
  • 3 dl Rømme
  • 15 dl Revet parmesan
  • Salt og pepper
  • Basilikum
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skjær torskefileten i biter, bacon i strimler og finhakk hvitløken.

Stek TulipBacon til det er sprøtt i en stekepanne, ha så oppi torsken og hvitløken,

og stek til fisken er gjennomstekt, ca. 3 minutter.

Bland egg og lett rømme. Kok pasta, og sil av vannet.

Bland egg og rømme med fisken og bacon og ha oppi den ferdig kokte pastaen,

Krydre med salt og pepper,

Server med revet parmesan og frisk basilikum.

Produkter