Havrebaguett med kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Havrebaguett med kyllingbacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 180 g Tulip ternet kyllingbacon
  • 4 stk grove baguetter
  • 4 stk egg
  • Salatblader
  • Smør, til steking og påsmøring
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Smør med deg nistepakke på tur. Baguett med kyllingbacon og eggerøre er delikat og smaksrik og du vil misunne dine turkamerater. 

Husk kaffen, og god tur! 


Fremgangsmåte

Stek baguettene som anvist på pakken. Avkjøl før de deles.

Pisk egg, smelt smør i en panne og stek eggerøren.

Stek ternet Tulip Kyllingbacon i en varm stekepanne med litt olje, avkjøles litt.

Del baguettene, og smør de med godt smør eller aioli, legg på litt salatblader og fyll med eggerøren, toppes med Tulip Kyllingbacon.

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.