Risengrynsgrøt med Tulip bacon og smørøye

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Risengrynsgrøt med Tulip bacon og smørøye

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Skivet bacon
Grøt
  • 1 pakke Grøtris
  • 1 l Melk
  • Smør, sukker og kanel
Print oppskrift

Server den tradisjonelle grøten med sprøstekt bacon som tilbehør. Da blir det både søtt og salt. 


Fremgangsmåte

Kok grøt som anvist på pakken.

Legg 12 skiver bacon på et stekebrett, med stekepapir, og stek det i forvarmet ovn på 200 grader i ca 8-10 minutter, følg med, alle ovner er forskjellige.

Serveres med sukker, kanel og smør, og sprøstekt Tulip bacon.

5707196099539_A1N1.png

Bacon skivet

Tulip Bacon er laget av sideflesk, skåret ifølge egne spesifikasjoner og røkt etter mer enn 100 år gamle tradisjoner til smaken er perfekt. Baconet skjæres til slutt i passende tykke skiver.