
Cæsarsalatmed ternet kyllingbacon
Ingredienser
- 2 pakker Tulip kyllingbacon ternet
- 2 pakker Babyleaf salat
- 2 stk Hjertesalat, revet
- 1 stk Rødløk
- 100 g Parmesan, i skiver
- 3 dl Rapsolje
- 4 stk Eggeplommer
- 2 ts Dijonsennep
- 6 stk Ansjosfileter, fin hakkes
- 2 fedd Hvitløk, finhakket
- Saften av 1 sitron
- Litt salt
- Litt kajennepepper
Fremgangsmåte
Visp sammen eggeplommer, sennep, finhakket ansjosfilet, hvitløken og sitronsaften, spe på med oljen, i en tynn stråle. Skal bli tykk som majones, smak til med salt og kajennepepper.
Stek Tulip kyllingbacon i litt olje i en varm stekepanne, la det avkjøle seg litt.
Riv hjertesalaten i biter og bland den med babyleafsalaten, ha det i en bolle, strø over rødløken som er kuttet i fine små skiver, hell på litt dressing, strø på krutongene og skiver av parmesan, deretter topper du med Tulip Kyllingbacon, server gjerne litt ekstra Cæsardressing ved siden av.

Kyllingbacon ternet
Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt
Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon.
Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.