
Burgermed syltet rødløk og ferdigstekt bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 1-2 pakker Tulip ferdigstekt bacon
- 4 stk Burgere
- 1 dl Aioli
- 1 dl BBQ saus
- 1 del Eddik
- 2 deler Sukker
- 3 deler Vann
- 2 stk Rødløk
Fremgangsmåte
Stek burgerne i panne på den ene siden, snu de, pensle med BBQ saus og stek et minutt til.
Ha de brunede burgerne inn i varm ovn, ca 200 grader, og stek i ca 3-5 minutter,
Ta ut burgerne og legg på 2-3 skiver med ferdigstekt bacon og sett inn i ovnen igjen i 30 sekunder.
Smør aioli på burgerbrødbunnen, legg på nystekt burger, Tulip ferdigstekt bacon og syltet rødløk, sett på toppen og nyt.
Syltet rødløk:
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.