Danish Crown Foods Norway AS
Produkter
Alle produkter
Kategori
Kategori
Bacon
Salami
Slow Cooked
Leverpostei
Pølser
Merkninger
Merkninger
Nøkkelhull
Norsk kjøtt
Oppskrifter
Inspirasjon
Bacon
Bacon
Den internasjonale bacondagen
Røking av bacon
Slik steker du bacon
Bacon oppskrifter
Burger med bacon
Nyhet: Tulip Veggie Bacon
Salami
Slow Cooked
Slow Cooked
Taco
Steam buns
Tilberedning av Slow Cooked
Leverpostei
Pølser
#støttdinlokalefavoritt
Om Tulip
Kontakt
Baconsurret kyllingfilet
(
6
vurderinger)
Min vurdering:
0
Baconsurret kyllingfilet
30 min
4 personer
Ingredienser
600 g mandelpotet
3 stk gulrot
3 stk vårløk
3 stk løk
2 dl olivenolje
3 ss timian (frisk)
4 stk kyllingfilet
150 g mozzarella 30+
50 g spinat
2 pk skivet Tulip bacon
Print oppskrift
Fremgangsmåte
Legg delte poteter, gulrotterninger, løk og finhakket vårløk i en ildfast form.
Bland med olje, timian, salt og pepper.
Snitt kyllingfiletene og fyll de med skivet mozzarella og frisk spinat.
Surr Tulip bacon rundt.
Bakes i ovn i cirka 20 min. ved 200 °C.
Vel bekomme!
Produkter
Lignende oppskrifter
Alle oppskrifter
Gi vurdering
Stem