Baconsurret kyllingfilet

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsurret kyllingfilet

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g mandelpotet
  • 3 stk gulrot
  • 3 stk vårløk
  • 3 stk løk
  • 2 dl olivenolje
  • 3 ss timian (frisk)
  • 4 stk kyllingfilet
  • 150 g mozzarella 30+
  • 50 g spinat
  • 2 pk skivet Tulip bacon
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Legg delte poteter, gulrotterninger, løk og finhakket vårløk i en ildfast form.

Bland med olje, timian, salt og pepper.

Snitt kyllingfiletene og fyll de med skivet mozzarella og frisk spinat.

Surr Tulip bacon rundt.

Bakes i ovn i cirka 20 min. ved 200 °C.


Vel bekomme!

Produkter