Baconsurret kyllingfiletmed fetaost, rotgrønnsaker og urteolje

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsurret kyllingfiletmed fetaost, rotgrønnsaker og urteolje

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip skivet bacon
  • 4 stk kyllingfilet
  • 100 g fetaost
  • 100 g fersk spinat
  • 1 stk blomkål
  • 50 g aspargesbønner
  • 1 stk rødløk
  • 10 stk redikker
  • 100 g cherrytomater
  • 1 pakke sukkererter
  • 100 g sopp
  • 1 stk søtpotet
  • BBQ saus
  • salt og pepper
URTEOLJE
  • 1 dl olje
  • 1 fedd hvitløk
  • frisk timian og basilikum, eller andre urter
  • salt og pepper
Print oppskrift

Denne oppskriften passer godt til hverdag, men er også en suksess til fest.

Her er det bare å glede seg.

Vel bekomme!


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225C.

Start med å dele grønnsaker i biter og legg i en ildfast form.

Lag urteolje: Ha olje, hvitløk og friske urter i en stavmikser og bland det.

Deretter heller du urteoljen over grønnsakene slik at det blander seg godt.

Lag en lomme i kyllingfiletene og legg i fetaost og spinat. Deretter surrer du minst 2 skiver med Tulip bacon rundt hver kyllingfilet. Tilslutt pensler du BBQ saus over, gjerne på begge sider. Legg så kyllingen på toppen av grønnsakene.

Stekes på 225 grader i ca 20 minutter, og til kyllingen er gjennomstekt og baconet er sprøtt. Pensle gjerne med BBQ saus en eller to ganger underveis.

Produkter