Baconsnurret kyllingfiletmed sommersalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsnurret kyllingfiletmed sommersalat

  • 35 min
  • 4 personer

Ingredienser

KYLLING SALAT
  • 100 g fetaost
  • 100 g spinat
  • 50 g rødløk
  • 1 pose babyleaf salat
  • 1 pose ruccula
  • 1 mango
  • 5 jordbær
  • ¼ rødløk
URTEDRESSING
  • 1 beger seterrømme
  • 4 ss finhakket urter
  • Sitronsaft
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

  1. Start med å steke finkutta rødløk i litt olje. Når det er blankt har du oppi frisk spinat og krydrer med salt og pepper. Vend og stek i ca 30 sekunder, ta det bort fra varmen.
  2. Del kyllingfiletene på langs, nesten igjennom, legg i stekt spinat og fetaost, surr 3 skiver Tulip bacon rundt hver kyllingfilet.
  3. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter. Kyllingen bør hvile i 5 minutter før du skjærer i den.
  4. Skyll og vask salaten og del løk, jordbær og mango i biter og ha i en bolle.
  5. Lag urtedressing av seter rømme, friske urter, litt sitronsaft og smak til med salt og pepper.

 


Tips og triks

Finhakket urter som frisk timian, rosmarin, basilikum, estragon, mynte eller koriander

Produkter