Vi i Tulip arbeider knallhardt hver eneste dag for å tilby dere kunder et mangfold av varer til god kvalitet. Samfunnet vårt befinner seg nå i en unntakstilstand hvor flere bransjer sliter.

For vår del går dagligvarehandelen bra, men vi ser at andre deler av mat- og drikkevareindustrien sliter. Restauranter, kafeer, puber og serveringssteder landet over sliter med å holde hjulene i gang.

Vi har et brennende hjerte for hele mat- og drikkevarebransjen, og ønsker at du som forbruker skal nyte godt av et rikt mangfold av mat-, drikke- og serveringstilbud i hele landet. Derfor deltar vi på den nasjonale dugnaden #støttdinlokalefavoritt.

    

Bli med du og!

I møte med pandemien har regjeringen innført en rekke restriksjoner og regler. I sektoren vår ser vi at stadig flere aktører sliter med å overleve. KBS og Horeca-sektorene er i stor grad rammet av tiltakene. Hoteller stenges, og flere restauranter, kafeer, bakerier, kiosker og puber sliter med å holde hjulene i gang. I en bransje med små marginer er man særlig utsatt for langsiktige konsekvenser av denne tilstanden. Norge gikk inn i krisen med et mangfold av ulike serveringstilbud til forbrukerne.

    

Bli med i dugnaden!

Sammen med DLF, NHO Service og Handel, NHO Reiseliv, NHO Mat & Drikke, Bryggeri- og drikkevareforeningen, Vin- og brennevinforeningen og Baker- og Konditoribransjens Landsforening går vi nå bredt ut i et felles bransjeinitiativ. Vi ønsker å fremme det formidable arbeidet som gjøres i bransjen vår, og løfte frem de aktørene som kjemper for å bevare mangfoldet i spise- og drikketilbudet. Sammen vil vi gi vår støtte til næringen gjennom å starte en folkedugnad for å redde næringen. Oppfordre alle til å hjelpe sine favoritter gjennom krisen. Oppfordre alle til å benytte seg av de nye løsningene som kommer. Oppfordre alle til å bli med i dugnaden for å bevare den viktigste næringen vi har i Norge.

 

Omstilling og innovasjon

De siste ukene har vist hvor innovative og tilpasningsdyktige bransjen vår er. Stadig flere aktører har snudd seg rundt og tilpasset seg den nye situasjonen. Flere restauranter har begynt med take away, kreative og nye løsninger for hjemlevering er opprettet, det er nettsider hvor kafeer, restauranter og kiosker har kronerulling og mye mer.

 

Bli med på laget du også!

#støttdinlokalefavoritt

Les mer om dugnadkampanjen her: https://www.dlf.no/medlemssider/kampanje-stott-din-lokale-favoritt/

Norsk Kjøtt Merke

God dansk kvalitet med norske råvarer