Tulip Frikadeller logo

TULIP❤️FRIKADELLER smaker, som om du skulle laget de selv!

De har en god smak med 82% kjøtt, krydret farse fra norsk kvalitetskjøtt, men tilberedt på dansk vis i frikadellens hjemland. Med ferdig stekte frikadeller kan du i løpet av kort tid trylle fram de lekreste retter.

 TULIP❤️FRIKADELLER er enkle og raske å tilberede i stekepannen, i ovnen eller mikrobølgeovn. Slik at du kan bruke mer tid på de du er glad i.

TULIP❤️FRIKADELLER

- hvor kan man kjøpe dem? -


Du finner TULIP❤️FRIKADELLER i kjøledisken hos de aller fleste Rema 1000 butikkene i landet.  


TULIP❤️FRIKADELLER - Kan du fint lage til lunsj, middag og kveldsmat. De er like gode på brødskiven som i en pastarett. 

FRIKADELLER MED KREMET PASTA

Tulip Frikadeller

Frikadeller

Så godt som hjemmelaget

Tulipfrikadeller er så godt som hjemmelaget!

Vi har nøye valgt ut råvarene og rørt dem til en velsmakende frikadelle-farse, deretter er frikadellene pannestekt slik at de får en god stekeskorpe. Med norsk kjøtt har vi tilberedt ferdigstekte frikadeller du enkelt kan varme og få et velsmakende måltid til lunsj, middag eller kanskje til matpakken.

Vel bekomme!

FRIKADELLENS HISTORIE

- hvor kommer den fra? -


Frikadellen forbinder mange med dansk matkultur, men faktisk nevnes den første gang i en romersk kokebok helt tilbake omkring år 0. Rundt år 1200 beskrives frikadellen i kokebøker fra Andalucia i Spania, hvor den så deretter blir spredt til resten av verden.

Første gang frikadellen omtales i Danmark er i Wigants kokebok fra 1703 og den pannestekte frikadellen, som vi kjenner den i dag,
omtales første gang i Mangors kokebok fra 1850, hvor den formes med en skje og stekes.