TULIP VEGGIE BACON

- VEGETARISK BACON TIL DINE KJØTTFRIE DAGER

Savner du også et alternativ til bacon på dine kjøttfrie dager? Da er det bra at vi nå lanserer Tulip Veggie Bacon. Tulip Veggie Bacon er et vegetarisk bacon, som er 100% plantebasert med blant annet potet og erteprotein. Det gjør Tulip Veggie Bacon til et sprøtt og smakfullt vegetarisk alternativ til Tulips Originale Bacon.

Her kan du finne inspirasjon til vegetariske oppskrifter med Tulip Veggie Bacon, og får svar på dine spørsmål om nyheten, samt en guide til hvordan du tilbereder det.

SLIK STEKER DU TULIP VEGGIE BACON

 

Tulip Veggie Bacon bør, i motsetning til alminnelig bacon, alltid stekes i stekepannen med olje. Slik får du den beste og sprøeste resultatet. Stek Tulip Veggie Bacon i ca 2 minutter på hver side, eller inntil skivene er gylne og sprø.
Veggie Bacon

Veggie Bacon

Røkt over bøkeflis

Tulip Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon, og er laget på erter og potetprotein. Tulip Veggie bacon er uten tilsatt soya, og røkt over bøkeflis. Dette vegetariske produktet gir derfor en god smak av røkt og salt til dine favorittretter.

Bruk Tulip Veggie bacon som alminnelig bacon.  

Tulip Veggie bacon er 100% plantebasert, lagd av erter og potetprotein og røkt over bøkeflis.

Se produkt

SPØRSMÅL OG SVAR OM TULIP VEGGIE BACON

 

- HVA ER TULIP VEGGIE BACON LAGET AV?

Mange kjenner vegetar bacon som Facon. Tulip Veggie bacon er 100% plantebasert og inneholder blant annet erteprotein og potetprotein. Se mer på ingredienslisten her.

 

- HVORDAN TILBEREDER JEG TULIP VEGGIE BACON?

Tulip Veggie Bacon bør, i motsetning til alminnelig bacon, alltid stekes i stekepannen med olje. Slik får du det beste og sprøeste resultatet. Stek Tulip Veggie bacon i ca 2 minutter på hver side, eller inntil skivene er gylne og sprø. Server de straks etter tilberedning.

 

- KAN TULIP VEGGIE BACON ANVENDES SOM ALMINNELIG BACON?

Ja, det vegetariske baconet kan anvendes i alle de retter som du pleier å bruke bacon. De sprøe skivene kan eksempelvis serveres til frokost, i en sandwich eller knekkes over en salat eller pastarett.

 

- HVOR LENGE HOLDER TULIP VEGGIE BACON SEG ETTER STEKNING?

Vi anbefaler at Tulip Veggie Bacon spises straks etter tilberedning for å få den beste opplevelsen av sprøhet.

 

- HVILKE KJØTTFRIE RETTER KAN JEG LAGE MED TULIP VEGGIE BACON?

Tulip Veggie Bacon kan brukes som helt alminnelig bacon og er en smaksgiver i enhver rett. Bruk det gjerne i salater, i supper, på pastaretter, sandwichen eller burgere. Det er kun fantasien som setter en stopper.

 

-  HVA ER FORSKELLEN PÅ TULIP VEGGIE BACON OG FACON?

Tulip Veggie Bacon og Facon er begge et alternativ til bacon. Veggie Bacon er 100% plantebasert og inneholder blant annet erte- og potetprotein.