Gøl salamichips med grønnsaker og dipp

Gøl salamichips med grønnsaker og dipp

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 80 g Gøl Chili salami chips
  • 80 g Gøl Classic salami chips
  • 100 g Gulrot
  • 100 g Stangselleri
  • 100 g Agurk
  • 200 g Sukkererter
  • 20 g Hvitløk
  • 30 g Frisk timian
  • 30 g Gressløk
  • 30 g Frisk rosmarin
  • 30 g Kjørvel
  • 30 g Frisk koriander
  • 400 g Rømme 35%
  • 20 g Havsalt
  • 20 g Sort pepper

Fremgangsmåte

Vask, skrell grønnsakene og del i staver. Finhakk hvitløk, og urtene, bland de med rømmen, smak til med salt og pepper. Anrett og server.

Produkter