Wokgrønnsaker med Tulip Pulled Pork

Wokgrønnsaker med Tulip Pulled Pork

Ingredienser, 4 personer

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 150 g Sukkererter
  • 100 g Løk
  • 1 fed Hvitløk
  • 100 g Rødløk
  • 1 stk. Rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn paprika
  • 50 g Fennikel,
  • 50 g vårløk
  • 100 g Asparges
  • 100 g Brokkoli
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 ss Olivenolje
  • 50 g Frisk timian
  • 1 ts. Salt
  • 1 ts. Sort pepper

Fremgangsmåte

Del grønnsaker i like biter.

Varm Tulip Pulled Pork i posen i varmt vann, ca 15 minutter, riv kjøttet fra hverandre.

Varm oljen, fres løk og hvitløk litt først, ha i de andre grønsakene og fres de i 2-3 minutter, til de er sprø.

Ha i revet Tulip Pulled Pork, og Mutti tomater, la det koke opp, smak til med fersk timian, salt og pepper. 

Produkter