Tulip Pulled Pork Tortilla Pizza

Tulip Pulled Pork Tortilla Pizza

Ingredienser, 4 personer

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 4 stk. Meksikanske pannekake (tortilla)
  • 1 gl. Tomatsaus
  • 100 g Rødløk
  • 100 g vårløk
  • 50 g Rød paprika
  • 50 g Jalapeño
  • 300 g Revet ost
  • 1 ss Frisk oregano

Fremgangsmåte

Trekk Tulip Pulled Pork i kokende vann i ca 15 minutter, riv opp kjøttet.

Smør tortilla lefsene med pizzasaus, legg på det revede Tulip Pulled Pork kjøttet, fordel de hakkede grønsakene og legg på osten.

Topp med jalapenos. Stek i 3-5 minutter, 220 grader.

Rett før servering, strø over litt ferske oreganoblader, og server gjerne med litt ekstra pizzasaus og rømme. 

Produkter