Tulip Pulled Pork med ferske kantareller og søtpotetmos

Tulip Pulled Pork med ferske kantareller og søtpotetmos

  • 50 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 250 g Kantareller
  • 600 g Søtpotet
  • 400 g Brokkoli
  • 100 g Smør, saltet
  • 1 ss Olivenolje

Fremgangsmåte

Varm Tulip Pulled Pork i vann i 15 minutter.

Skrell og del søtpotetene i biter, kok i vann i 12 minutter, eller til de er møre, hell av vannet, ha i 50 gram smør og mos søtpotetene.

Ønsker du litt grove biter bruker du en moser, ønsker du glatt mos bruk en stavmikser, smak til med salt og pepper.

Stek kantareller i varm stekepanne med litt smør og litt olje, smak til med salt og pepper.

Rens brokkolien, kok de i 2-3 minutter.

Produkter