Salad verdemed Pulled Turkey

Salad verdemed Pulled Turkey

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl. Olivenolje
  • 0,5 dl. Vann
  • 10 stk. Mandel, rå
  • 0,5 bunt Frisk koriander
  • 6 stilk Bladpersille
  • 10 g Ingefær
  • 6 stilk Mynte
  • 1 stk. Lime
  • 2 ss Havsalt
  • 1 ts. Hvitt sukker
  • 400 g Spinat
  • 150 g Feldsalat
  • 3 stk. grønn paprika
  • 1 stk. Baguette

Fremgangsmåte

Pulled Turkey tilberedes etter anvisning på emballasjen - eller serveres kald.

Om du velger den kalde eller varme varianten behøver du bare å dra det saftige kjøttet fra hverandre med to gafler. 

Samle ingredienserne til dressingen i en blender/foodprocessor og bland marinaden sammen.

Skyll spinat og salat.

Skjær grønn paprika i avlange, tynne staver. 

Vend det grønne med Pulled Turkey og halvparten av dressingen.

Server salaten med grovt landbrød.

Tips! 
Dressingen er god som smørbrød-underlag til et par skiver ristet surdeigsbrød med litt rester av Pulled Turkey.

Produkter