Pulled Turkey pita med mais og sopp

Pulled Turkey pita med mais og sopp

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 stk. Pitabrød
  • 1 pk. Tulip Pulled Pork
  • 3 dl. Fryst mais
  • 300 g Blandet sopp
  • 1 stk. Bladpersille
  • 1 ss Olivenolje

Fremgangsmåte

Tilbered Pulled Turkey som anvist på pakken.

Rens og skjær soppen i fire.

Stek mais i en tørr varm stekepanne  under omrøring i 2-3 min.

Tilsett litt olje og deretter sopp, salt, og stek ytterligere i noen minutter.

La blandingen avkjøles litt. Rør sammen dressing og bland den med sopp- / mais blanding og tilsett persille.

Varm pitabrød og del på midten. Trekk Pulled Turkey fra hverendre med 2 gafler og server med mais og sopp i det varme pitabrødet.


Produkter