Pulled Chicken med peanøttsaus

Pulled Chicken med peanøttsaus

  • 10 personer

Ingredienser

  • 2,05 kg Tulip Pulled Chicken (1 stk)
  • 600 g asparges
  • 600 g squash (gul)
  • 30 g cherrytomater
  • 1,5 kg små poteter
  • 2 dl olje
  • 1 dl Maldonsalt
  • 200 g salte peanøtter
  • 1 l fløte
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

Klipp opp posen og legg Tulip Pulled Chicken (med kraft) i en passende bakk. Varm kjøttet ved 180 °C i ca. 20 min., riv det fra hverandre med to gafler. Sett bakken inn igjen og stek kjøttet 4-5 min. lenger.

Fordel poteter i en form, gni dem inn med olje og strø over salt. Bak potetene i ovnen til de er møre og gylne, ca. 40-50 min. ved 180 °C.

Stek asparges i 3 min. i litt olje (enten i ovn eller i stekepanne) og knyt dem i bunter på 3 stk med fersk gressløk.

Bland squash og cherrytomater med litt olje og stek dem i ovn i ca. 3 min.

For å lage peanøttsaus, kok opp fløten og tilsett peanøtter.

Kjør stavmikseren i gryten til alle peanøttene er oppdelt.

Smak til med litt salt.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!