Cæsarsalatmed Pulled Pork

Cæsarsalatmed Pulled Pork

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk Eggeplomme
  • 1 ss Havsalt
  • 3 dl Rapsolje
  • 0,5 stk. Sitron
  • 2 stk. Romanosalat
  • 25 stk. Cherrytomater
  • 50 g Parmesan
  • 50 g Hvitløkskrutonger
  • 0,5 fedd Hvitløk

Fremgangsmåte

Pulled Pork tilberedes etter anvisning på emballasjen.

Eggeplommene piskes sammen med grovt salt og hvitløk i en blender.

Tilsett langsomt oljen og pisk videre ved laveste hastighet.

Smakes til med sitronsaft.

Romanosalaten skjæres i grove stykker.

Cherrytomatene deles i fire og blandes sammen med salat, parmesan, aioli og Pulled Pork.

Salaten serveres med det samme, dryss over med parmesan og brødkrutonger.

Produkter