BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

  • 55 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 4 stk. Bake potet
  • 100 g Smør, usaltet
  • 1 dl. Helmelk
  • 10 g Hel muskatnøtt
  • 2 ss Havsalt
  • 4 knivsodd Sort pepper
  • 0,25 bunt Persille
  • 25 g Smør, saltet
  • 100 g Bacon i skiver, rå
  • 250 g Perleløk
  • 250 g Frisk champignon
  • 2 dl. Rødvin
  • 1 dl. Vann
  • 1 ss Maisstivelse
  • 4 stilk Frisk timian

Fremgangsmåte

Kok potetene godt.

Hell av vannet og la potetterningene dampe i 30 sekunder innen de legges tilbake i gryten.

Pisk smør gradvis med en håndmikser og tilsett helmelk.

Smak til mosen med revet muskat, salt og sort pepper.

Strø over med persille.

Sikt stekesjy fra Pulled Turkey og skjær kjøttet i grove terninger. 

La smør bruse opp i bunnen av en gryte, stek bacon i grove strimler og tilsett etter 2 min. skrelt perleløk og champignon.

Stek ca. 5 min. under omrøring.

Tilsett vin, stekesjy og vann. La retten simre ca. 5 min. og tilsett Pulled Turkey i terninger.

Kokes i ytterligere 5 min og jevn retten.

Server smørpisket mos med Pulled Turkey a la Bourguignon, overstrødd med frisk timian.


Tips og triks

Hvis du ønsker ekstra grønt i retten kan du vende inn litt frisk grønnkål eller snittet savoykål rett før servering. 

Produkter