Bakt potetToppet med Tulip Pulled Pork

Bakt potetToppet med Tulip Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 2 stk. Bake potet
  • 100 g Cheddar
  • 100 g vårløk
  • 100 g Rød paprika
  • 100 g Hvitkål
  • 100 g Gulrot
  • 5 stk. reddik
  • 1 stk. Eple
  • 1 stk. Lime

Fremgangsmåte

Bak hele poteter i ca 1 time på 190 grader i ovnen, varm Tulip Pulled Pork i vann i 15 minutter, klipp opp og riv kjøttet, bland i finkuttet vårløk og hakket paprika.
Når potetene er ferdige, del de i 2, husk at de er veldig varme!
Ta en skje og ta bort litt potet i midten, legg på kjøttet, topp med en skive cheddar, stek i ovnen til osten smelter, ca. 2-4 minutter.
Serveres med hjemmelaget råkostsalt.

Produkter